HomeJwebrólunk

Rólunk

A tevékenységének középpontjában a tanácsadás,  szoftver, portál megoldások kifejlesztése áll a legkülönbözőbb alkalmazási területekre.  Célunk élenjáró technológiákon alapuló komplex, a legmagasabb minőségi elvárásoknak is megfelelő, magas színvonalú, informatikai szolgáltatások nyújtása, mely hozzájárul ügyfeleink sikerességéhez. Az ügyfelekkel hosszú távú, kölcsönös bizalomra épülő partnerkapcsolat kialakítására törekszünk. Sok éves tapasztalattal rendelkezünk a banki  pénzügyi távközlési szektorban, de van tapasztalatunk a logisztika a és a számítógéppel támogatott ipari gyártásfejlesztés fázisaiban is. Kiemelkedő tapasztalatokkal rendelkezünk a bankkártya rendszer és a kapcsolódó banki rendszerek integrációjában. Számos "nagy" tanácsadó cég választott már minket alvállalkozónak,  projektjeink megvalósításához.

Sokéves tudásunk, tapasztalatunk képesít minket arra, hogy az Ön vállalatánál a helyzetfelmérést, az elemzést, a problémák megoldását és az információs rendszer megvalósítását felelősséggel elvállaljuk. Cégünk alvállalkozóként gyakran dolgozik együtt más szoftvercégekkel is nagyobb informatikai projektek megvalósításában.

A cég budapesti fejlesztőrészlege olyan egyetemi végzettségű szakemberekből áll, akik nagy szakmai tapasztalattal rendelkeznek a tanácsadás, alkalmazásfejlesztés területeken, valamint jól beszélnek angolul és németül. Ez azonban nem mindig elégséges, néha több szakma együttes ismerete is szükséges.

Ekkor hasznosul igazán, hogy csapatunkban:

- könyvviteli,

- pénzügyi, banki

- logisztikai,

- távközlési

-marketing

ismeretekkel rendelkező szakemberek is találhatóak. A mérnökeinkből alkotott projekt-teameket kiegészíti egy virtuális tanácsadó team, - tanácsadó cégek, egyetemek magasan képzett munkatársai, akik külső tanácsadóként meghatározott projektekben vesznek részt.

Az    az Ön megbízható és kompetens társa a helyzetfelméréstől az üzembe-vételig, a dokumentálást és oktatást is beleértve.

Elérhetőségünk

Címünk:

H-1117 Budapest,

Hausszmann Alajos utca

4/c sz.2.

Mobil: 36-20-9451401

Email: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Jövőkép

  • ügyfélközpontúság
  • tisztesség, etika
  • nyílt, emberközpontú kommunikáció
  • minőség
  • felelősség
  • folyamatos fejlődés
  • csapatszellem

kövessen minket facebookon!

facebook Célunk, hogy közvetlenebb kommunikációt építsünk ki Önökkel: terveinkről, gondolatainkról, közvetlenül értesüljenek.

Read more...

 

kérjen ajánlatot most!

kapcsolatHa úgy gondolja, hogy itt az ideje, hogy saját vállalkozása is megmutassa magát az interneten vagy egyedi szolgáltatásra van szüksége...

Read more...

hibajelentés / support

support Problémája van?!

Kérjük jelezze mielőbb felénk, hogy a lehető legrövidebb idő alatt segíteni tudjunk Önnek!

Read more...